Jäsentoiminta

Itä-Hämeen Matkailuyhdistys ry – matkailukokemuksia ja -elämyksiä Itä-Hämeessä liikkuville ja jäsenillemme.

ITÄ-HÄMEEN MATKAILUYHDISTYS RY

Tervetuloa Itä-Hämeen Matkailuyhdistyksen sivuille! Yhdistys on toiminut jo vuodesta 1935. Yhdistyksen toimialueena ovat Heinolan kaupunki sekä Hartolan ja Sysmän kunnat.

JÄSENMAKSU

Toimintakykynsä turvaamiseksi yhdistys tarvitsee jäsenmaksutuloja. Yksityishenkilöiden jäsenmaksu on 10 euroa ja yritysten 50 (sisältää nimilinkin), 300 tai 500 (sisältävät logolinkit) euroa.

Voit maksaa jäsenmaksun yhdistyksen tilille OP Päijät-Häme
FI25 5045 0620 1758 99.

Logon tai nimilinkin voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jari.o.niemi(a)gmail.com.

MATKAILUN EDISTÄMINEN

Yhdistyksen tarkoituksena on matkailun edistäminen ja sen tunnetuksi tekeminen yhdistyksen toiminta-alueella. Yhdistys on valtakunnallisen Suomen Matkailijayhdistys ry:n jäsenjärjestö. Suomen Matkailijayhdistys (SMY) perustettiin keväällä 2001 vahvistamaan ja jatkamaan vuonna 1887 perustetun Suomen Matkailijayhdistyksen ja sen seuraajan Suomen Matkailuliiton aatteellista työtä. SMY korostaa vastuullista, ihmisten ja ympäristön arvot huomioon ottavaa, matkailua. Yhdistys keskittyy kotimaan matkailun edistämiseen painottaen oman maan tuntemista ja sen luonnon ja kulttuurin kokemista.

Perinteisiä vuosittain järjestettäviä matkoja ovat olleet matkat Matkamessuille, Puutarhamessuille, Oma koti, Oma piha ja Oma mökki -messuille, Sydänsuven retkille sekä Maakunnat esittäytyvät -tapahtumaan Helsingin Senaatintorille. Habitare-messuilla on käyty myös usein. Retket on tehty yhteistyössä Heinola-seuran kanssa.  

  • Kalle Saarelman rahaston varoista yhdistys myöntää stipendejä matkailualalla toimiville ja tukee matkailuun liittyvää toimintaa.
  • Viime vuosina yhdistys on tukenut toriopastoimintaa. 
  • Yhdistys järjestää matkailuaiheisia tilaisuuksia, jossa käsitellään kulloinkin ajankohtaisia alueen matkailuasioita.


Tule mukaan toimintaan

Liity jäseneksi Itä-Hämeen Matkailuyhdistykseen alla olevalla lomakkeella, joka tukee Hartolan, Heinolan ja Sysmän alueen matkailutoimintaa. Yhdistys edesauttaa paikallisten palveluiden löytymistä ja hyvien itähämäläisten matkailukokemusten syntymistä.
Voit maksaa jäsenmaksun 10 €
Itä-Hämeen Matkailuyhdistys ry:n tilille
FI25 5045 0620 1758 99