Jäsentoiminta

Itä-Hämeen Matkailuyhdistys r.y. – matkailukokemuksia ja -elämyksiä Itä-Hämeessä liikkuville ja jäsenillemme.

ITÄ-HÄMEEN MATKAILUYHDISTYS RY

Tervetuloa tutustumaan Itä-Hämeen Matkailuyhdistykseen! Yhdistys on toiminut jo vuodesta 1935 ja sen toimialueina ovat Heinolan kaupunki sekä Hartolan ja Sysmän kunnat.

JÄSENMAKSU

Toimintakykynsä turvaamiseksi yhdistys tarvitsee jäsenmaksutuloja. Yksityishenkilöiden jäsenmaksu on 10 euroa ja yritysten seuraavasti:

  1. 50 € pienet yritykset
  2. 300 € keskisuuret yritykset
  3. 500 € kunnat ja isot yritykset.
    (yritys saa sivuillemme logon, josta linkki yrityksen sivuille)

Voit maksaa jäsenmaksun yhdistyksen tilille OP Päijät-Häme
FI25 5045 0620 1758 99.

Logon ja nimilinkin voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jari.o.niemi(a)gmail.com

MATKAILUN EDISTÄMINEN

Yhdistyksen tarkoituksena on matkailun edistäminen ja sen tunnetuksi tekeminen yhdistyksen toiminta-alueella. Yhdistys on valtakunnallisen Suomen Matkailijayhdistys ry:n jäsenjärjestö. Suomen Matkailijayhdistys (SMY) perustettiin keväällä 2001 vahvistamaan ja jatkamaan vuonna 1887 perustetun Suomen Matkailijayhdistyksen ja sen seuraajan Suomen Matkailuliiton aatteellista työtä. SMY korostaa vastuullista, ihmisten ja ympäristön arvot huomioon ottavaa, matkailua. Yhdistys keskittyy kotimaan matkailun edistämiseen painottaen oman maan tuntemista ja sen luonnon ja kulttuurin kokemista.

Perinteisiä vuosittain järjestettäviä matkoja ovat olleet matkat Matkamessuille, Puutarhamessuille, Oma koti, Oma piha ja Oma mökki -messuille, Sydänsuven retkille sekä Maakunnat esittäytyvät -tapahtumaan Helsingin Senaatintorille. Habitare-messuilla on käyty myös usein. Retket on tehty yhteistyössä Heinola-seuran kanssa.  

  • Kalle Saarelman rahaston varoista yhdistys myöntää stipendejä matkailualalla toimiville ja tukee matkailuun liittyvää toimintaa.
  • Viime vuosina yhdistys on tukenut toriopastoimintaa.
  • Yhdistys järjestää matkailuaiheisia tilaisuuksia, jossa käsitellään kulloinkin ajankohtaisia alueen matkailuasioita.


Pääset lukemaan IHMYn rekisteriselosteen tästä.

Itä-Hämeen Matkailuyhdistyksen ensimmäinen julkaistu Visit Itä-Häme -lehti vuodelta 2021 katsottavissa tästä pdf-versiona.