Itä-Hämeen Matkailuyhdistys järjestää vuonna 2020 kaikkiaan kahdeksan matkaa – paikallisia retkiä ja ulkomaanmatkoja.

Tammikuussa 18.1. menemme Matkamessuille Helsinkiin perinteisesti yhdessä Heinola-Seuran kanssa. Hinta 25 €/hlö. Reitti Sysmä-Hartola-Heinola-Messukeskus. Hinta sisältää matkan ja messulipun.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä:
https://www.shop.heinolatravel.fi/fi_FI/categories/12-ajankohtaista/products/119-heinolanmatkailupalvelut-matka2020-messumatka-18-1-2020

Huhtikuussa 16.–19.4. on tarjolla yhteistyökumppanimme Matkapoikien matka Dubliniin. Matkan hinta on IHMYN jäsenille vain 795 euroa, mikä sisältää kaikki matkat Heinolasta Dubliniin ja takaisin sekä hyvän matkaohjelman. Katso lisää allaolevasta Matkapoikien linkistä.

Toukokuussa 22.5. teemme matkan Haikon kartanoon ja Järnefeltin museoon, jolloin kartanolla on suosittu Kevätkimara. Hinta 79 €/hlö sisältää matkan Sysmä-Hartola-Heinola-Haikko sekä lounasbuffeen ja Kevätkimaran ohjelman.

Kesäkuussa 27.6. retki Kimolan kanavalle m/s Pyhäjärvellä. Retken hinta 56 €/hlö sisältää matkan sekä kahvin ja kahvileivän. Nähdään ainutlaatuinen kalliotunneli ja koetaan 12 metrin sulutuskorkeus.

Heinäkuussa 25.7. teemme retken Päijänteen Enonsaareen tutustuen erakko Toivo Pylväläisen elämään. Hinta 69 €/hlö sisältää matkat, keittolounaan, kahvit sekä opastuksen Erakonsaaressa.

Elokuussa tulee tarjolle matka Visbyn keskiaikaisille markkinoille. Katso lisää allaolevasta Matkapoikien linkistä.

Syyskuussa 19.9. retki Pirunkirkolle, missä näemme jääkauden muokkaamaa maisemaa ja massiiviset kalliomuodostelmat. Retken hinta alkaen 27 €/hlö sisältää bussimatkan, välipalan ja opastuksen.

Joulukuussa 24.–25.12. on suosittu Matkapoikien jouluristeily Turusta Tukholmaan.

Dublinin ja Visbyn matkojen sekä Tukholman risteilyn myynnistä vastaa Matkapojat, ja muista Heinola Travel. Informoimme kaikista matkoista jäsenistöä tarkemmin heti, kun aikataulut ovat selvillä.

Lähde IHMY:n matkalle Dubliniin!